ayca inciمعلومات عن بطلة مسلسل رماد الحب


Ayça İnci

Ayça İnci (d. 30 Nisan 1978 , İstanbul) Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
Lise eğitimi sırasında reklam filmleri ve müzik kliplerinde oynayarak kamera karşısına geçen sanatçı, 16 yaşındayken Kartal Tibet'in yönettiği "Borsa" adlı tv dizisinde ilk rolünü aldı. Emektar sinema oyuncusu Bilal İnci'nin torunu olan Ayça İnci, resim konusunda üniversite eğitimi almak istemesine karşın, düşünce değişikliğiyle oyunculukta karar kılarak 1997'de Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda kurs gördü. MSM'de dört yıl sinema, müzikal ve tiyatro eğitimi aldı. Uğur Yücel'le tanışmasının ardından "Alacakaranlık" dizisinde rol alarak dikkat çeken sanatçı, Süheyl Uygur - Behzat Uygur Tiyatrosu'nda turne oyunlarında görev yaptı. İnci, sinema ve dizi filmlerde rol almayı sürdürmektedir.

Filmografisi

  • Semum - 2007
  • Karagümrük Yanıyor - 2006
  • Yalancı Yabancı - 2006
  • O Şimdi Mahkum - 2005
  • Yanık Koza - 2005
  • İstanbul Şahidimdir - 2004
  • Kin ve Gül - 2003
  • Alacakaranlık - 2003
  • Kumsaldaki İzler - 2002
  • Cabbar - 2002


    Ayca بيرل (مواليد 30 أبريل 1978، اسطنبول) مسرح وسينما ومجموعة من اللاعبين.
    خلال التعليم الثانوي، الإعلانات التجارية وأشرطة الفيديو والموسيقى اللعب أمام الكاميرا تلقى الفنان، 16 عاما، من إخراج التبت كارتال دور "بورصة" لأول مرة في المسلسل التلفزيوني. حفيد الممثلة المخضرم الفائدة بلال Ayca بيرل بيرل للتعليم الجامعي في الصورة، ولكن تغيير الفكر علي Poyrazoğlu بالطبع التمثيل المسرحي في عام 1997، تم اتخاذ هذا القرار. MSM أربع سنوات، والسينما، والمسرح، والمسرحيات الموسيقية ودرس. بعد لقائه عددا من حظا سعيدا Yücel'le سلسلة "توايلايت"، يشارك الفنان في ملحوظا، سهيل قومية الويغور - بجولة المسرح يلعب Behzat قومية الويغور عمل. اللؤلؤ والأفلام والمسلسلات التلفزيونية لا تزال تشارك في الأفلام.
    فيلموغرافيا

    Semun - 2007
    وفي Karagümrük - 2006
    الخارجية الزائفة - 2006
    سجن الآن - 2005
    يانيك كوزا - 2005
    أقسم اسطنبول - 2004
    ذوي القربى وروز - 2003
    الشفق - 2003
    آثار الشاطئ - 2002
    جبار - 2002


Aucun commentaire

Fourni par Blogger.